Influensers

Nu söker vi dig som är bloggare och eller Youtuber som funderar på att ta körkort för personbil. Är du en duktig skribent, tycker om att uttrycka dig och vill berätta om din resa mot körkortet. Gillar du att dela din erfarenhet, dina intryck och kanske ge berättelsen till dina och våra följare.

Hör av dig NU till johanna@koreco.se Vi ser fram mot ditt mail. Hälsningar Vi på Kör Eco trafikskola

Praktikant Mathias

Mathias läser till trafiklärare på Västerås yrkeshögskola. I slutet av Augusti kom han till oss för att genomföra sin praktik på Kör Eco trafikskola i Linköping. Han kommer att åka med i baksätet under körlektionerna, delta under teorilektioner och vara en del av oss på trafikskolan. Under hösten kommer Mathias att själv utföra körlektioner och hjälpa er elever på vägen till körkort. Han är empatiskt, lugn och engagerad i sin roll som blivande lärare. Vi välkomnar Mathias varmt och kommer hjälpa honom mot målet att bli helt klar i december.

Kör Eco utökade – i maj blev vi ytterligare en lärare  i teamet.

Redan efter 1 år som nyöppnad trafikskola började nya läraren Henrik Hermansson hos oss. Han stärker vårt team ännu mer med sin erfarenhet inom yrket och sin breda kunskap i det engelska språket. Vi kommer växa som verksamhet och kan erbjuda dig som kund och elev mer service och bredare möjligheter att utvecklas här hos oss. Vi hoppas ni kommer trivas hos oss!

 

Vi ses, hälsningar från Kör Eco crew