Bifogad fil utan namn 00176

Johanna Edelönn i bilen och i teorisalen

Jag har arbetat 12 år som trafiklärare och är delägare i skolan. Jag utbildar i personbil, EcoDriving, Riskutbildning 1 och 2. Jag undervisar även i introduktionsutbildning för privat övningskörning, även kallad handledarkurs. Jag är glad, framåt och ödmjuk som lärare. Under mina år som trafiklärare har jag lärt mig att alla människor är olika och lär sig i sin egen takt. Mina främsta mål med varje enskild elev är att coacha och strukturera eleven så att bilkörningen blir rolig och självklar. Vi vill att eleverna alltid känner sig välkomna och att dom kan komma och plugga och umgås i vårt soffhäng vi har i vår källare på Kör Eco Trafikskola i Linköping. Vi har under detta år byggt upp en familjär trafikskola som ger trygghet och bidrar till en bättre utveckling för varje elev. Kör Eco Trafikskolas värdegrund – miljö, kvalitet och engagemang – är en röd tråd genom din utbildning.

 

Bifogad fil utan namn 00134

Bo Andersson i bilen och i teorisalen

Jag har arbetat 19 år som trafiklärare och är delägare i skolan. Jag utbildar i personbil, EcoDriving, Riskutbildning 1 och 2. Jag undervisar även i introduktionsutbildning för privat övningskörning, även kallad handledarkurs. Mina styrkor som lärare är mitt lugn och min ödmjukhet. Jag ser varje elev som en unik individ och har lätt att anpassa mig efter elevens behov. Mina år i branschen har stärkt min erfarenhet och ger både mig och eleven trygghet under utbildningen. Vi har byggt en kvalité under åren och önskar ge en trygg miljö som alla känner av här oss hos  på Kör Eco Trafikskola i Linköping. Johanna och jag har varit kollegor i 12 år och känner till varandras styrkor och svagheter samt kompletterar varandra på ett bra sätt. Vi tar med våra erfarenheter som lärare till Kör Eco Trafikskola för att ge bästa tänkbara utbildning till våra elever.

Henrik Hermansson i bilen och i teorisalen

Jag har arbetat som trafiklärare i 9 år. Jag utbildar på personbil, riskutbildning 1 och 2 och kan även erbjuda en utbildning på engelska på hög nivå. Jag känner mig trygg i min arbetsroll vilket är min främsta styrka. Det bästa med mitt nya jobb är att jag får forma utbildningen efter varje elev och få bidra till en trygg och säker utbildning. Jag trivs fantastiskt här på Kör Eco trafikskola.

Mathias Adam

Jag har arbetat på Kör Eco sedan vintern 2018. Under hösten 2017 gjorde jag min praktik här på skolan under min trafiklärarutbildning. Det fungerade så bra och jag kände att jag kom in så fort i gänget så det var ett givet val när Bosse och Johanna erbjöd mig jobb. Jag trivs bra i min roll som lärare och elever beskriver mig som väldigt lugn och trygg i bilen.

Felicia på kontoret

Bifogad fil utan namn 00155

Jag arbetar som kontorist på Kör Eco Trafikskola i Linköping.  Jag hjälper er med frågor, funderingar och ger den information ni behöver så vägen till körkortet ska bli så tydligt som möjligt. Jag står oftast för ert första möte på Kör Eco trafikskola i Linköping. Min styrka är att alla kunder blir sedda och att jag alltid finns där för er som kund oavsett om det är via telefon, mailen eller personliga möten. Bosse har nyligen varit min trafiklärare och på så sätt har jag god insyn i utbildningen. Jag finns på kontoret – ring eller maila så hjälper jag dig.