Covid-19

Vi arbetar ständigt med åtgärder som minskar smittspridningen och som skapar trygghet för oss och som dig som besökare. Läs mer om specifika åtgärder här nedan samt hur du kontaktar oss vid avbokningar.

Körlektioner

Inför körlektionerna är det viktigt att du som kund kommer till oss helt frisk utan några som helst förkylningssymtom. Du tvättar händerna innan vi går ut till bilen och håller avstånd till andra kunder i lokalen. Munskydd och handskar finns om du vill använda det under din lektion.

Våra kurser

På grund av de rådande restriktioner gällande Covid-19 arbetar vi med att lösa situationen kring kurslokal för introduktionskursen. Därför är dessa kurser för tillfället inte bokningsbara. Vi hoppas kunna lösa detta inom kort – mer info kommer.

Teorilektioner sker på distans via det digitala läromedlet zoom. Du hittar alla datum och bokningsinformation under aktuella kurser.

När vi bjuder på fika är allt anpassat för att minska onödig kontakt med andra och det finns flera platser i lokalen där du tvätta händerna. Handsprit, munskydd och handskar finns för användning.

Besök oss gärna på distans

Vi jobbar mer digitalt och på distans med inskrivning, planering av din utbildning och andra frågor. Om det är möjligt för dig som kund att i första hand kontakta oss via mail eller telefon ber vi dig att göra detta, alternativt ge oss dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Kontakta oss

Behöver du avboka en tid hos oss eller har frågor eller funderingar kring vårt arbete för att minska smittspridningen kan du alltid höra av dig till oss. Du kan kontakta oss via mail, telefon/telefonsvarare och sms. Du kan också nå oss via våra sociala kanaler instagram och Facebook @korecotrafikskola.

Maila: info@koreco.se

Ring: 013-160675

Smsa: 0727-160675