Covid-19

Vi arbetar ständigt med åtgärder som minskar smittspridningen och som skapar trygghet för oss och som dig som besökare. Läs mer om specifika åtgärder här nedan samt hur du kontaktar oss vid avbokningar.

Körlektioner

Inför körlektionerna är det viktigt att du som kund kommer till oss helt frisk utan några som helst förkylningssymtom. Du tvättar händerna innan vi går ut till bilen och håller avstånd till andra kunder i lokalen. Det finns bra med utrymmen hos oss där du kan vänta utan att sitta bredvid någon annan och finns skyltar i lokalen rörande detta. Munskydd och handskar finns om du vill använda det under din lektion. Vi ber också vänligen att handledare (som i vanliga fall är varmt välkomna att följa med under lektionerna) under rådande situation avstå.

Våra kurser

Vår introduktionsutbildning och våra teorilektioner sker på distans via det digitala läromedlet zoom. Du hittar alla datum och bokningsinformation under aktuella kurser.

Vi har anpassat Riskettan utifrån gällande regler och restriktioner och bokar in högst 5 personer på kursen. Du sitter alltid själv med 1,5 meter avstånd till andra personer på kursen eller med ditt medföljande sällskap med avstånd till andra personer. När vi bjuder på fika är allt anpassat för att minska onödig kontakt med andra och det finns flera platser i lokalen där du tvätta händerna. Handsprit, munskydd och handskar finns för användning.

Besök oss gärna på distans

Vi jobbar mer digitalt och på distans med inskrivning, planering av din utbildning och andra frågor. Om det är möjligt för dig som kund att i första hand kontakta oss via mail eller telefon ber vi dig att göra detta, alternativt ge oss dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig.

Kontakta oss

Behöver du avboka en tid hos oss eller har frågor eller funderingar kring vårt arbete för att minska smittspridningen kan du alltid höra av dig till oss. Du kan kontakta oss via mail, telefon/telefonsvarare och sms. Du kan också nå oss via våra sociala kanaler instagram och Facebook @korecotrafikskola.

Maila: info@koreco.se

Ring: 013-160675

Smsa: 0727-160675