Välkommen till

Ecorummet

Din gröna mötesplats

Välkommen till Ecorummet – en grön och inspirerande mötesplats för dig och ditt företag! Hos oss kan ni träffas upp till 1o personer på möte, konferens, utbildning eller andra typer av nätverksträffar.

Ecorummet är en mötesplats där hållbarhet, enkelhet och närhet är grundstenarna. Hållbarhet symboliseras genom den begagnade inredningen, enkelheten genom att inte erbjuda överdriven förtäring eller mer-sälj och närhet då vi jobbar med snabb bokning och service i hjärtat av Linköping.

Pris 1-2 personer

Timpris: 200kr inkl. vatten och kaffe

Dagspris 8 timmar: 1400kr inkl. vatten och kaffe

Alla priser är exklusive moms

Pris 2-5 personer

Timpris: 300kr inkl. vatten och kaffe

Dagspris 8 timmar: 2200kr inkl. vatten och kaffe

Alla priser är exklusive moms

Pris 5-10 personer

Timpris: 375kr inkl. vatten och kaffe

Dagspris 8 timmar: 3000kr inkl. vatten och kaffe

Alla priser är exklusive moms

Ecorummet har växt fram ur företaget Kör Eco, en trafikskola med klimatsmart fokus. Resan började för fyra år sedan då Bosse och Johanna startade upp Sveriges första fossilfria trafikskola. Hållbarhetstänket löper som en grön tråd genom affärsidén. Fordonen körs på biogas, lokalerna är inredda med återvunnen kontorsinredning och kunderna uppmanas att både köra och resa hållbart. Efter fyra år är erfarenheten att den tydliga miljöprofilen tilltalar kunderna och Ecorummet känns därför som ett naturligt steg i rätt riktning.

Hör gärna av dig så berättar vi mer om Ecorummet och vad vi kan hjälpa dig och ditt företag med!