Kör Eco Trafikskola i Linköping ett klimatsmart val – startade maj 2016 i Linköping. Vårt koncept bygger på en klimatsmart och hållbar utbildning. Vi vill vara förebilder och att kunden ska uppmärksamma en klimatsmart idé.

Personal 03 Bosse och Johanna

Vi på Kör Eco trafikskola i Linköping utför utbildning inom personbil, introduktionsutbildning för privat övningskörning, riskutbildning 1 och 2 för B-behörigheten, mopedkörkort och personbil med tungt släp. Vi kan även erbjuda EcoDriving utbildning för privatpersoner, företag eller kommuner. Vi utbildar i varsin Audi A3, ett miljöfordon som vi tankar med Biogas. Fordonens koldioxidutsläpp klimatkompenseras genom ett avtal med Vi-Skogen, en svensk biståndsorganisation som planterar träd i Afrika. Deras vision är en hållbar miljö som gör det möjligt för människor i fattigdom att förbättra sina liv.

Utöver klimatkompensering använder vi Kör Eco Trafikskola i Linköping enbart begagnad och återvunnen kontorsinredning med ambition att minska slöseriet i företag. Vårt miljötänk symboliseras av en rik växtinredning i återvunna och Fairtrade-märkta kärl. Elen i lokalen är närproducerad och kommer från uteslutande förnybara energikällor. Kör Eco trafikskolas vision går hand i hand med Linköpings kommuns miljömål som innebär att bli koldioxidneutralt till år 2025. Vår uppfattning är att alla förare kan bli mer medvetna i sin miljökörning. Vi på Kör Eco Trafikskola i Linköping gör skillnad och vi kan hjälpa er i rätt riktning.

Önskar ni bli kontaktade finns kontaktformulär under fliken om oss/kontakt.