Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig eller om du har en fråga till oss på Kör Eco Trafikskola i Linköping.

Tänk på att skriv det aktuella datumet i meddelande rutan på den kurs ni önskar anmäla er till, ange namn och personnummer på alla deltagare som ska gå kursen.

Har ni övriga frågor skriv vad ditt ärende gäller så kontaktar vi dig inom kort. 


Vi följer reglerna enligt GDPR (General Data Protection Regulation)

GDPR i syfte att stärka enskilda personers rättigheter i hur myndigheter, företag och organisationer får samla in och använda deras personuppgifter. Kör Eco Trafikskola behöver använda personuppgifter för att säkerställa att det är rätt person som är kund. Det handlar om Transportstyrelsens och Trafikverkets krav att säkerhetsställa exempelvis att en elev har körkortstillstånd och för att rapportera syntest, Introduktionsutbildning, Riskutbildning och AM- utbildning till myndighet. Vid betalningar via bankgiro, web-shop eller i butik används personuppgifter till att bokföra transaktionen till rätt kund. I övrigt stannar personuppgifterna hos Kör Eco Trafikskola och vi säljer eller delar inte dessa uppgifter vidare. Kunden har alltid rätt att ta del av de uppgifter vi har sparade i elevprofilen.

Vi på Kör Eco Trafikskola arbetar mycket med sociala medier och frågar därför ibland om du som kund kan tänka dig att vara med på bild för Instagram och/eller Facebook. Vi respekterar om du inte vill/godkänner detta och har inga följdfrågor om så är fallet.

När du för första gången loggar in på Körkort.nu måste du godkänna våra villkor. Läs igenom innan du godkänner.