Johanna Edelönn – Utbildare

Jag har arbetat 14 år som trafiklärare och är delägare i skolan. Jag utbildar i personbil, EcoDriving, Riskutbildning 1 och 2. Jag undervisar även i introduktionsutbildning för privat övningskörning, även kallad handledarkurs. Jag är glad, framåt och ödmjuk som lärare. Under mina år som trafiklärare har jag lärt mig att alla människor är olika och lär sig i sin egen takt. Mina främsta mål med varje enskild elev är att coacha och strukturera eleven så att bilkörningen blir rolig och självklar. Vi vill att eleverna alltid känner sig välkomna och att dom kan komma och plugga och umgås i vårt soffhäng vi har i vår källare på Kör Eco Trafikskola i Linköping. Vi har under åren byggt upp en familjär trafikskola som ger trygghet och bidrar till en bättre utveckling för varje elev. Kör Eco Trafikskolas värdegrund – miljö, kvalitet och engagemang – är en röd tråd genom din utbildning.

Bo Andersson – Utbildare

Jag har arbetat 21 år som trafiklärare och är delägare i skolan. Jag utbildar i personbil, EcoDriving, Riskutbildning 1 och 2. Jag är ansvarig för utbildningarna personbil med tungt släp, B96/BE och AM. Jag undervisar även i introduktionsutbildning för privat övningskörning, även kallad handledarkurs. Mina styrkor som lärare är mitt lugn och min ödmjukhet. Jag ser varje elev som en unik individ och har lätt att anpassa mig efter elevens behov. Mina år i branschen har stärkt min erfarenhet och ger både mig och eleven trygghet under utbildningen. Vi har byggt upp en utbildning med kvalité under åren och önskar ge en trygg miljö som alla känner av här oss hos på Kör Eco Trafikskola i Linköping. Johanna och jag har varit kollegor i 15 år och känner till varandras styrkor och svagheter samt kompletterar varandra på ett bra sätt. Vi tar med våra erfarenheter som lärare till Kör Eco Trafikskola för att ge bästa tänkbara utbildning till våra elever.

Henrik Hermansson – Utbildare

Jag har arbetat som trafiklärare i 11 år och jag började våren 2017 här på Kör Eco trafikskola. Jag utbildar på personbil, riskutbildning 1 och 2 och ni möter mig även under mopedutbildningen det vill säga AM-behörigheten.  Jag är duktig på engelska så håller en hög nivå på undervisning till engelsktalande elever. Jag känner mig trygg i min arbetsroll vilket är min främsta styrka. Det bästa med mitt jobb är att jag får forma utbildningen efter varje elev och få bidra till en trygg och säker utbildning. Mina kollegor beskriver mig som snäll, hjälpsam och rolig. Jag trivs fantastiskt bra här på Kör Eco trafikskola.

Emma Algebrant – Utbildare

Jag började på Kör Eco i maj 2018. Jag blev klar med min utbildning som trafiklärare under våren 2018 och fick jobb på Kör Eco direkt efter min utbildning. Jag utbildar på personbil, personbil med tungt släp och även mopedutbildningen det vill säga AM-behörigheten. Jag har länge velat jobba som lärare och just trafikläraryrket passar mig perfekt. Hästar tar mycket utrymme i min vardag och det ger mig så mycket energi och kraft. Jag beskrevs som en glad varm person som har nära till skratt. Jag gillar att få saker gjort och det känns som en bra egenskap i mitt yrke.

Linda Nilsson – Utbildare

Jag är en erfaren trafiklärare som jobbat i många år och jag har utbildat i allt som har med personbilsutbildning att göra. Ni kommer att möta mig i bilen och under riskutbildningarna. Här på Kör Eco är jag nyfiken på nya utmaningar med yrket. Som person är jag glad och uppåt, mina vänner beskriver mig som trygg och empatisk. Jag är trygg i mig själv och är duktig på att driva elever i rätt riktning. Jag tycker tydlighet, empati och lugn är viktiga egenskaper i lärarrollen och det kommer ni hitta hos mig.

Charlotte Andersson –

administratör & kommunikatör

Jag är Kör Eco’s administratör och kommunikatör som ni hittar i våra lokaler under våra öppettider. Mig möter ni ofta bakom mailen och i telefonen när ni ringer. Jag roddar också all kommunikation i våra sociala medier och kring vårt varumärke, och har en examen i marknadsföring. Som person är jag positiv och älskar utmaningar som utvecklar mig, vare sig det är på jobbet eller fritiden. Mina vänner beskriver mig som social och hjälpsam så jag hoppas att det är just dig jag får hjälpa här på Kör Eco!