Bilden-06 Johanna visar motorrum

Lektion i bil

Du behöver ett körkortstillstånd både för att övningsköra på en trafikskola och vid privat övningskörning. Börja med att gå in på Transportstyrelsens hemsida för att ansöka om körkortstillstånd. Kom därefter in eller hör av er till oss på Kör Eco trafikskola i Linköping så hjälper vi dig vidare. Vill du bli kontaktad finns det ett kontaktformulär under fliken om oss, anmäla mig/ jag har en fråga så kontaktar vi dig inom kort.

En ordinarie lektion pågår i 40 minuter. Du kan även boka dubbellektioner som pågår 80 minuter för att öka effektiviteten. Önskar du en mer intensiv utbildning så skräddarsyr vi det åt dig efter bästa förmåga.

Vi på Kör Eco trafikskola i Linköping övningskör i miljöfordon Audi A3 som vi tankar med biogas. Bilarna är lättkörda, smidiga samt har en hög komfort och säkerhet. Vi på Kör Eco trafikskola i Linköping tillämpar miljökörning tidigt i utbildningen eftersom hög trafiksäkerhet och miljökörning går hand i hand. Kontakta oss redan idag så planerar vi ett upplägg som passar just dig!