Lokalen-20 Johanna hjälper elev vid disk

Svar på de vanligaste frågorna om Kör Eco Trafikskola i Linköping

Klicka på plustecknet framför frågan för att läsa svaret. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du alltid ställa din fråga via formulär på sidan Kontakt. Vi svarar då inom några arbetsdagar.

Vissa elever tar längre tid på sig med sin körkortsteori så börja i tid och skaffa böcker och/datatester. Vi erbjuder lärarledda teorilektioner, vi säljer böcker och webbaserade körkortsfrågor. Vi kan även erbjuda teori enskilt med en elev så ni får hjälp med det just ni behöver hjälp med. Lättast är att prata med oss så kan vi lättare ge mer information om detta. Skicka gärna en fråga till oss i kontaktformuläret, gå till fliken om oss-anmäl mig/jag har en fråga så hör vi av oss inom kort.

Naturligtvis betalar vi tillbaka dom, ni får tillbaka dom pengarna ni inte använt.

Ja, hör av er till oss så hjälper vi er med det. Skicka gärna en fråga till oss i kontaktformuläret, gå till fliken om oss-anmäl mig/jag har en fråga så hör vi av oss inom kort.

Du kan boka av körlektionen via appen körkort nu eller elevcentralen.se. Detta ska ske 24timmar innan starttid på körlektionen. Det går givetvis att maila men kontrollera alltid att lektionen blivit avbokad. Du blir debiterad om den bokas av för sent.

Vi hanterar betalning via bankgiro 5085-0486, kortbetalning på trafikskolan och vi tar även SWISH. Vi är en kontantfri trafikskola. När du köper något paket hos oss gäller priserna när man förskottsbetalar.

Nej, tyvärr kan vi inte erbjuda det i nuläget.

Ja! hör av dig så planerar vi tillsammans. Skicka gärna en fråga till oss i kontaktformuläret, gå till fliken om oss-anmäl mig/jag har en fråga så hör vi av oss inom kort.

Din förmåga spelar stor roll även om du har möjlighet att övningsköra privat. I många fall kostar ett
körkort 10-15 000 kr och det är inget ovanligt att det kostar mer. Kolla på våra priser så får du information vad körkortsutbildningen kan kosta. Skicka gärna en fråga till oss i kontaktformuläret, gå till fliken om oss – anmäl mig/jag har en fråga så hör vi av oss inom kort.

Load More