Vår klimatsmarta resa

“Vi gör så lite avtryck på miljön som möjligt”

Kör Eco trafikskola i Linköping ett klimatsmart val – startade i maj 2016 i Linköping av Johanna Edelönn och Bo Andersson. Vårt koncept bygger på en klimatsmart och hållbar utbildning. Vi vill vara förebilder och att kunden ska uppmärksamma en klimatsmart idé.

Vi på Kör Eco trafikskola i Linköping erbjuder dig utbildning inom personbil, introduktionsutbildning för privat övningskörning, riskutbildning 1 och 2 för B-behörigheten, mopedkörkort och personbil med tungt släp. Vi erbjuder också utbildning inom EcoDriving för privatpersoner och näringsliv. Vi utbildar i Audi A3, ett miljöfordon som vi tankar med Biogas. Företagets koldioxidutsläpp klimatkompenseras genom ett avtal med Vi-Skogen, en svensk biståndsorganisation som planterar träd i Afrika. Deras vision är en hållbar miljö som gör det möjligt för människor i fattigdom att förbättra sina liv.

Utöver klimatkompensering använder vi Kör Eco trafikskola i Linköping enbart begagnad och återvunnen kontorsinredning med ambition att minska slöseriet i företaget. Vårt miljötänk symboliseras av en rik växtinredning i återvunna och Fairtrade-märkta kärl. Elen i verksamheten är närproducerad och kommer uteslutande från förnybara energikällor.

Kör Eco trafikskolas vision går hand i hand med Linköpings kommuns miljömål som innebär att bli koldioxidneutralt till år 2025. Vår uppfattning är att alla förare kan bli mer medvetna i sin miljökörning. Vi på Kör Eco trafikskola i Linköping gör skillnad och vi vill hjälpa er i rätt riktning. Tillsammans kan vi göra klimatsmarta val!

Ägarna av Kör Eco Johanna Edelönn och Bo Andersson

Kör Eco startades år 2016 av Johanna Edelönn och Bo Andersson

Hitta din utbildning

Vad du än letar efter inom B-behörighet, B96, BE eller moped vill vi hjälpa dig. Gå till vår utbildningssida för att hitta information kring den utbildning du söker.