Personbil

EcoDriving

EcoDriving är en utbildning som lär dig  köra sparsamt och ekonomiskt samtidigt som du värnar om miljön. Kör Eco trafikskola i Linköping utför den utbildningen och har kunskaperna som krävs. Utbildningen är både praktisk och teoretisk. När man genomgått hela utbildningen så får ni ett intyg som bevis på er EcoDriving-utbildning. Kör Eco arbetar aktivt för att vara uppdaterade på alla områden inom miljön.

Vi skräddarsyr er utbildning och gör den gärna efter era önskemål.

EcoDriving utbildningen

1

Körning

Vi startar utbildningen med individuell körning vid förbestämt datum och tid efter överenskommelse. Under körningen, som tar cirka 90 minuter,  bedömer vi  hur deltagaren använder bilen, trafiken och vägförhållanden som är faktorer som påverkar bränsleförbrukningen. Viktigt är att deltagaren försöker köra så ”vardagligt” som möjligt så vi kan analysera förarens körning rättvist.

2

Teori

När deltagaren genomgått körningen samlas vi för ett teoripass efter överenskommelse på 2 timmar i våra lokaler på Platensgatan 10. Under teoripasset går vi genom körningen och resultat samt pratar om den allmänna miljöproblematiken vi har idag. Vi informerar även om tekniken i våra bilar, alternativa bränslen med mera. Vi har naturligtvis möjlighet att ”forma” teorin till en viss del efter era önskemål och förfrågningar.

Se filmen om EcoDriving

Våra fordon

Du kör utbildningen i manuell Audi A3 g-tron eller automat Audi A4 g-tron. All praktiskt körning utförs med bränslet Biogas.

Vårt fordon som är en vit Audi kör på landsväg

Priser

För att få prisuppgifter för just din utbildning ber vi dig höra av dig till oss.

*Information

Vi på Kör Eco har genomfört flera åtgärder för att minska smittspridningen av Coronaviruset. En av förändringarna är att vi minskat antal deltagare vid samtliga kurser för att du som kund ska känna dig trygg i en luftig och rymlig miljö.

Denna temporära minskning innebär också ett annat utgångsläge för oss prismässigt. Från och med 1 maj kommer priset på vår introduktionskurs vara 590kr per deltagare så vi kan fortsätta på ett hållbart sätt att erbjuda dig som kund ett stort utbud av kurser med mindre deltagarplatser.