Personal

Det är vi som jobbar på Kör Eco Trafikskola och det är oss som du kommer att möta under din resa till körkortet.

Johanna Edelönn

Delägare av Kör Eco Trafikskola. Utbildar i personbil, Riskutbildning 1 och 2 och EcoDriving. Undervisar också i introduktionsutbildning för privat övningskörning, även kallad handledarkurs.

 • Erfarenhet: Har arbetat som trafiklärare i 15 år
 • Styrkor: Som utbildare är Johanna driven, strukturerad och ödmjuk

Bo Andersson

Delägare av Kör Eco Trafikskola. Utbildar i personbil, Riskutbildning 1 och 2, personbil med tungt släp, moped och EcoDriving. Undervisar också i introduktionsutbildning för privat övningskörning, även kallad handledarkurs.

 • Erfarenhet: Har arbetat som trafiklärare i 22 år
 • Styrkor: Som utbildare är Bosse lugn, ödmjuk och trygg

Henrik Hermansson

Utbildar i personbil, Riskutbildning 1 och 2 och moped som även kallas AM-behörighet.

 • Erfarenhet: Har arbetat som trafiklärare i 12 år
 • Styrkor: Som utbildare är Henrik alltid glad, engagerad och duktig på engelska. I master the English language very well and willingly speaking it!

Emma Algebrant

Utbildar i personbil, personbil med tungt släp och moped som även kallas AM-behörighet.

 • Erfarenhet: Har arbetat som trafiklärare i 2 år
 • Styrkor: Som utbildare är Emma noggrann, engagerad och drivs av att se elevernas framsteg i bilen

Madeleine Engman

Utbildar i personbil

 • Erfarenhet: Har arbetat som trafiklärare i 11 år
 • Styrkor: Som utbildare är Madde alltid glad och en riktigt glädjespridare! Hon har också ett öga för pedagogik och noggrannhet

Charlotte Andersson

Arbetar som administratör och kommunikatör. Charlotte finns här under våra öppettider och är oftast den ni möter bakom mail och i telefon. Råddar även vår kommunikation kring vårt varumärke, stort som smått.

Elin Palm

Elin arbetar hos oss deltid och finns då på kontoret under våra öppettider. Ni möter henne också bakom mail och i telefon.

Jobba hos oss!

Kör Eco trafikskola i Linköping fortsätter att växa

Vi är Sveriges främsta klimatsmarta trafikskola och söker dig som delar våra värderingar och vill jobba på en trafikskola som tänker utanför boxen. Kör Eco ligger i framkant när det gäller miljöarbete och ligger helt i linje med Linköping kommuns miljömål. Vi arbetar ständigt för våra ledord:  miljö, kvalité och engagemang.

Vi ligger i framkant med vårt arbete kring teknik, miljö och pedagogik och arbetar med ett öppet språk i våra sociala medier. Vi är en populär trafikskola och har ett ökande kundunderlag, därför söker vi dig som vill ingå i vårt team!

Vi vill arbeta med dig som:

 • Är engagerad i rollen som utbildare
 • Är positiv till att möta nya människor
 • Trivs i en arbetsmiljö med högt i tak och mycket laganda

Vi erbjuder dig en arbetsplats där alla känner delaktighet och ett ansvar för att nå våra mål. Hos oss får du fortlöpande utbildning inom bland annat pedagogik och miljö och vi är öppna för förslag och förändringar som kan göra Kör Eco till en ännu bättre arbetsplats för dig. Är du en godkänd trafiklärare av Transportstyrelsen och kan uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och i skrift så ser vi fram emot din ansökan. Men oavsett erfarenhet av yrket så tveka inte att skicka in din ansökan då vi lägger mycket vikt på personlighet och engagemang.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande tillvalsprocess, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev.

Mejlas till: johanna@koreco.se

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att just Du kommer kontakta oss!